У рамках проведення тижня трудового навчання вчитель Сангул Олена Євгенівна провела відкритий урок з теми "Кулінарія" у 8Б класі. Дівчатка підготували інформацію про професію кондитер, відомості із історії виникнення деяких страв світу, а також поділилися секретами приготування своїх страв: Градовенко Юлія приготувала пиріг "Шарлотка", Рульова Влада, Кляуз Катерина, Біжко Юлія - солодкі пиріжки, Пампур Анастасія - піцу, Тян Ольга - печиво, Папченко Марія - торт "Медовик", а Бира Єлизавета - салат "Казкова поляна".
Дегустаторами страв були запрошені на урок гості - директор Шерстюк Н.О., заступники директора школи Чащіна В.О., Пушко І.В., вчитель трудового навчання Найда М.М., а також хлопці 8Б класу. Кожна страва відзначалася своєю оригінальністю в оформленні та смаковими якостями.